دوشنبه، 1 مهر 1398

مشکلات ازدواج

پرسش :

بنا داریم مستندى از ازدواج هاى آسان و کم خرج و بدون تجملات را تهیه کنیم ما را راهنمایى کنید.

پاسخ :
بسمه تعالى: از اقدام خداپسندانه عزیزان سپاسگزارى مى شود. امروزه بخشى از ناهنجارى هاى اجتماعى مولود زیست تجردى است که هر دو طرف را به خلاف و گناه مى کشد. از طرف دیگر رسوم و مخارج ازدواج به قدرى سنگین است که بیشتر افراد قدرت تحمل آن را ندارند. چه خوب است که نمونه اى از شیوه ازدواج آسان را به نمایش گذارده تا طرفین به آن گرایش پیدا کنند، امید است در این راه موفق و مؤید باشید. والله العالم

منبع: استفتائات، آیت ‌الله العظمى سبحانى (دام ظله)، جلد سوم، قم: مؤسسه امام صادق (علیه‌ السلام)، 1394.