جمعه، 5 مهر 1398

صیغه 99 ساله

پرسش :

زنى صیغه 99 ساله شده و در حین عقد به ایشان وکالت بلاعزل داده شده که مدت باقیمانده را بتواند بذل کند. حال شوهر بدون بذل مدت زن را رها کرده است تکلیف چیست؟

پاسخ :
بسمه تعالى: این عقد موقت است ولى احتیاطاً احکام عقد دائم در آن رعایت شود. و با توجه به وکالتى که زن در بذل مدت دارد مى تواند مدت را ببخشد و خود را آزاد کند ولى با توجه به احتیاط باید شوهر طلاق دهد و در این مسأله به حاکم شرع رجوع کند تا طبق ضوابط شرعى طلاق صورت گیرد. والله العالم

منبع: استفتائات، آیت ‌الله العظمى سبحانى (دام ظله)، جلد سوم، قم: مؤسسه امام صادق (علیه‌ السلام)، 1394.