دوشنبه، 8 مهر 1398

حکم بستن قفل و پارچه به ضریح و پرده

پرسش :

بستن قفل و یا پارچه سبز به ضریح ها و یا دستگیره هاى در و سنجاق و منگنه زدن پارچه به پرده هاى حرم ها چه حکمى دارد؟

پاسخ :
بسمه تعالى: از این کارها پرهیز شود که مایه وهن است. شایسته است در حرم معصومین (علیهم السلام) با خواندن قرآن و ادعیه و زیارت، با ارواح مقدس آنان ارتباط برقرار کرد. والله العالم

منبع: استفتائات، آیت ‌الله العظمى سبحانى (دام ظله)، جلد سوم، قم: مؤسسه امام صادق (علیه‌ السلام)، 1394.