چهارشنبه، 10 مهر 1398

یک آیه بودن بسم الله الرحمن الرحیم

پرسش :

آیا بسم الله الرحمن الرحیم در ابتداء سوره هاى قرآنى یک آیه است و چرا در هیچ یک از مصحف هاى قرآن شماره گذارى نشده است؟

پاسخ :
بسمه تعالى: بسم الله در تمام سوره ها یک آیه است ولى اهل سنت آن را آیه نمى دانند ولى چون غالب قرآن ها طبق مصاحف عثمانى چاپ مى شود شماره گذارى نمى شود و براى پرهیز از اختلاف، وحدت رویه حفظ مى شود. والله العالم

منبع: استفتائات، آیت ‌الله العظمى سبحانى (دام ظله)، جلد سوم، قم: مؤسسه امام صادق (علیه‌ السلام)، 1394.