پنجشنبه، 25 مهر 1398

شرط استخدام، سکونت در شهر تهران

پرسش :

قصد استخدام در شرکتى در تهران را دارم و در ورامین زندگى مى کنم، اگر استخدام فقط از ساکنین تهران باشد که به موقع به محل کار حاضر شوند آیا مى توانم تهران را محل سکونت خود معرفى کنم؟

پاسخ :
بسمه تعالى: ظاهر شرط این است که نظرشان حضور به موقع است اگر به این شرط عمل کنید استخدام شما صحیح است ولى گفتن این که ساکن تهران هستم دروغ است. والله العالم

منبع: استفتائات، آیت ‌الله العظمى سبحانى (دام ظله)، جلد سوم، قم: مؤسسه امام صادق (علیه‌ السلام)، 1394.