پنجشنبه، 25 مهر 1398

الزام به پرداخت عیدى سر سال

پرسش :

بر طبق ضوابط اداره کار در کارخانجات خصوصى باید کارفرما در آخر سال به اندازه دو برابر حقوق ماهانه به هر کارگر به عنوان عیدى پرداخت کند آیا این قانون شرعى است؟

پاسخ :
بسمه تعالى: اگر در قرارداد قید شود که در همه موارد طبق قانون کار عمل خواهد شد باید بپردازد. والله العالم

منبع: استفتائات، آیت ‌الله العظمى سبحانى (دام ظله)، جلد سوم، قم: مؤسسه امام صادق (علیه‌ السلام)، 1394.