پنجشنبه، 25 مهر 1398

مانعیت قتل فرزند از ارث شوهر

پرسش :

اگر زوجه تنها فرزند همسر خود را به قتل برساند تا فرض اعلى را تصاحب کند آیا این قتل مانع ارث او خواهد بود؟

پاسخ :
بسمه تعالى: هرگاه مادر فرزند خود را بکشد، به هر نیت که باشد، دیگر از آن فرزند ارث نمى برد ولى هرگز این کار مانع ارث او از شوهر نمى شود. در فرض مزبور از شوهر یک چهارم ارث مى برد چون فاقد اولاد است در صورتى که فرزند منحصر به مقتول باشد. والله العالم

​​​​​​​منبع: استفتائات، آیت ‌الله العظمى سبحانى (دام ظله)، جلد سوم، قم: مؤسسه امام صادق (علیه‌ السلام)، 1394.