پنجشنبه، 25 مهر 1398

تولیت با ارشد اولاد و وجود فقط یک نفر در یک نسل

پرسش :

اگر واقف، تولیت موقوفه را به اصلح و اتقى و ارشد اولاد ذکور خود قرار دهد اگر در نسلى از نسل ها فقط یک نفر از اولاد ذکور باشد آیا حاکم مى تواند فردى را به عنوان متولى ضمیمه کند؟

پاسخ :
بسمه تعالى: ظاهر وقف نامه این است که مسن بودن در صورتى شرط است که متولى متعدد باشد و در صورت وحدت فقط باید دیگر شرایط در آن جمع باشد یعنى صلاحیت و تقوى. والله العالم

منبع: استفتائات، آیت ‌الله العظمى سبحانى (دام ظله)، جلد سوم، قم: مؤسسه امام صادق (علیه‌ السلام)، 1394.