پنجشنبه، 25 مهر 1398

زمان صدور گذرنامه برای پیاده روی اربعین

پرسش :

گذرنامه برای پیاده روی اربعین چند روزه صادر می‌شود؟

پاسخ :
معمولا صدور گذرنامه تا 15 روز طول می‌کشد، با این حال در ایام منتهی به اربعین حسینی این روند در فاصله کوتاه‌تری انجام و به متقاضیان ارائه می‌شود.

* شهروندان در تهران می‌توانند برای تسریع در روند اخذ گذرنامه، درخواست خود را از طریق پلیس + 10 ثبت و بعد برای پیگیری بیشتر به اداره گذرنامه به آدرس تهران - خیابان ستارخان - خیابان شهرآرا - نرسیده به کلیسای آشوری - پ ۳۳ مراجعه کرده و درخواست تعجیل در صدور گذرنامه کنند.