پنجشنبه، 11 مهر 1398

گم کردن همراه در پیاده روی اربعین

پرسش :

اگر در طول مسیر پیاده روی اربعین، همراهان‌مان را گم کنیم چه طوری در آن شلوغی قرار بگذاریم؟

پاسخ :
تمام طول مسیر پیاده روی از خروجی نجف تا ورودی کربلا تیرهای چراغ برقی وجود که شماره‌گذاری شده‌اند، از 1 تا 1460 هر کدام از این تیرها با هم دقیقاً 50 متر فاصله دارند، به نوعی خط نشان هستند که چقدر از مسیر را طی کرده و چه قدر باقی است، معمولاً برای اینکه هم کاروانی‌ها با هم قرار بگذارند از شماره‌های این تیرها که سمت چپ یا راست مسیر پیاده روی قرار دارد استفاده می‌کنند.