پنجشنبه، 11 مهر 1398

چگونگی نگهداری از وسایل در مسیر پیاده روی اربعین

پرسش :

ساک‌هایمان را مسیر پیاده روی اربعین چه کنیم؟

پاسخ :
سعی کنید از کوله پشتی استفاده کنید. راحت‌ترین نوع بار جهت حمل در این مسافت کوله‌هایی است که کامل روی دوش قرار می‌گیرد، در غیر این صورت از ساک‌های چرخدار که تحمل این مسافت را داشته باشند استفاده کنید، زیرا اگر چرخ این ساک‌ها روی آسفالت مسیر حرکت دچار مشکل شود، مطمئناً مجبور به حمل این ساک‌ها به روش‌های دیگر خواهید بود که کار را برای پیاده‌روی دشوار می‌کند.

ممکن است با هماهنگی با دوستانتان کسی راضی شود که ساک‌ها را با ماشین‌های عبوری به کربلا ببرد و آنجا منتظر شما باشد! اما سعی کنید تجربه پیاده‌روی را ولو با حمل ساک دستی از دست ندهید، برخی از اعراب از جعبه‌های میوه استفاده می‌کنند و یک سر طنابی را در آن حلقه کرده و سر دیگر در دست می‌گیرند. با کشیدن این جعبه از نجف تا کربلا هم بار خود را در آن قرار می‌دهند و در بعضی موارد بچه‌های خردسال را به وسیله این جعبه‌ها می‌کشند.