سه‌شنبه، 21 آبان 1398

خمس قرض براى سرمایه

پرسش :

آیا به وام قرض الحسنه بانکى که سرمایه قرار داده شده است خمس تعلق مى گیرد؟

پاسخ :
بسمه تعالى: مادامى که اقساط آن را نپرداخته خمس به آن تعلق نمى گیرد و فقط به سود خمس تعلق مى گیرد. و اگر از آن سال بگذرد پس از پرداخت اقساط به خود سرمایه نیز خمس تعلق مى گیرد به شرط این که با پرداخت خمس سرمایه، زندگى براى او حرجى نشود. والله العالم

منبع: استفتائات، آیت ‌الله العظمى سبحانى (دام ظله)، جلد سوم، قم: مؤسسه امام صادق (علیه‌ السلام)، 1394.