شنبه، 25 آبان 1398

احکام حج | احرام با نذر از جده: سوال سی و شش

پرسش :

کسی که برای عمره تمتع انشاء احرام کرده است، سپس آشکار شد که از احرام عمره مفرده خارج نشده است، زیرا که در ماه پیشین عمره مفرده‌ای را که انجام داده است، باطل بوده است، حکم او چگونه خواهد بود؟

پاسخ :
بسمه تعالی: اگر از احرام اولی خود خارج نشده باشد، احرام دومی او باطل می‌باشد، والله العالم.

​​​​​​​منبع: استفتائات حج، مطابق با فتاوای آیت الله العظمی میرزا جواد تبریزی (ره)، قم: دارالصدیقه الشهید، ۱۳۸۴.