شنبه، 25 آبان 1398

احکام حج | طواف حج: سوال شصت و هفت

پرسش :

آیا فاصله افتادن نماز جماعت در مسجد الحرام در طواف باطل کننده آن است؟ با توجه به این نکته که گاهی تقریباً نیم ساعت از وقت را فرا می‌گیرد و آیا تفاوتی میان آن که پیش از شوط چهارم یا بعد از شوط چهارم، قطع شود؟

پاسخ :
بسمه تعالی: اگر پس از تمام شدن نماز جماعت، به طواف خود مشغول شود، اشکالی ندارد و در این حکم بین اینکه قطع طواف قبل از شوط چهارم باشد یا بعد از آن فرقی نیست، والله العالم.

​​​​​​​منبع: استفتائات حج، مطابق با فتاوای آیت الله العظمی میرزا جواد تبریزی (ره)، قم: دارالصدیقه الشهید، ۱۳۸۴.