يکشنبه، 26 آبان 1398

احکام حج | مسائل متفرقه حج: سوال دوازده

پرسش :

فردى قبل از غروب آفتاب شب اول ماه به احرام عمرۀ مفرده محرم شده و طبعا اعمال مکه را در ساعات اولیه ماه جدید انجام داده است، آیا این عمره به حساب کدام ماه لحاظ مى‌شود؟ در همین صورت اگر بعد از غروب آفتاب محرم شد، چگونه محاسبه مى‌شود؟

پاسخ :
بسمه تعالى: در فرض اول که شخص قبل از غروب آفتاب شب اول ماه محرم شده، عمرۀ او از ماه سابق حساب مى‌شود، و در فرض دوم که بعد از غروب آفتاب و شب اول ماه محرم شده عمرۀ او از ماه جدید حساب مى‌شود، واللّه العالم.

منبع: استفتائات جدید، آیت الله العظمی میرزا جواد تبریزی (ره)، جلد دوم، قم: نشر سرور، 1385.