يکشنبه، 26 آبان 1398

احکام حج | مسائل متفرقه حج: سی و نه

پرسش :

رفتن بعضى از افراد به حج با پول بیت المال و یا از طرف اداره در صورتى که باعث تبعیض بین دیگران مى‌شود چه حکمى دارد؟ و آیا آن حج مقبول واقع مى‌شود یا خیر؟

پاسخ :
بسمه تعالى: چنانچه براى اعزام اشخاص به حج قرعه بیندازند مانعى ندارد، واللّه العالم.

منبع: استفتائات جدید، آیت الله العظمی میرزا جواد تبریزی (ره)، جلد دوم، قم: نشر سرور، 1385.