يکشنبه، 26 آبان 1398

احکام حج | مسائل متفرقه حج: سوال چهل

پرسش :

کسانى که هر سال به حج مشرّف مى‌شوند مثل کسانى که کاروان دار یا مسئولیتى دارند، آیا فقط براى همان دفعۀ اول اعمال حج را انجام مى‌دهند یا هر دفعه‌اى به حج مشرّف مى‌شوند باید این اعمال را انجام دهند تا مورد قبول واقع شود؟

پاسخ :
بسمه تعالى: چنانچه حجة الاسلام را انجام داده‌اند مى‌توانند در سالهاى بعد حجّ استحبابى یا فقط عمرۀ مفرده انجام دهند، واللّه العالم.

منبع: استفتائات جدید، آیت الله العظمی میرزا جواد تبریزی (ره)، جلد دوم، قم: نشر سرور، 1385.