دوشنبه، 25 آذر 1398

احکام نماز | نماز قضاى پدر و مادر: سوال هشت

پرسش :

برادر بزرگترى داشتم که قبل از پدر اینجانب فوت کرده است، آیا فعلا که پدرم فوت شده نماز و روزه او بر من واجب است یا خیر؟

پاسخ :
در فرض سؤال که برادر بزرگتر شما قبل از پدر فوت کرده، فعلا شما فرزند پسر بزرگتر هستید که واجب است قضاى نماز پدر خود را بخوانید و همچنین روزه قضاى او را بگیرد.

منبع: جامع المسائل، استفتائات آیت الله العظمی محمد فاضل لنکرانی (ره)، جلد اول، قم: امیر العلم، 1383.