دوشنبه، 25 آذر 1398

احکام وقف | مسائل متفرقه: سوال یازده

پرسش :

حسینیه اى است قدیمى که یک یا دو نوبت در سال، در آن مراسم مذهبى برگزار مى شود، آیا مى توان در بقیه سال که استفاده اى از آن نمى شود به عنوان مرکز ورزش باستانى یا مرکز کارهاى فرهنگى و ... از آنجا استفاده کرد، به طورى که هیچ گونه تغییر شکل یا خسارتى به ساختمان حسینیه وارد نشود؟

پاسخ :
استفاده در کارهاى فرهنگى، که منافاتى با شؤون حسینیه و مزاحمتى با عزادارى نداشته باشد، مانعى ندارد، ولى استفاده ورزشى در حسینیه جایز نیست.

منبع: جامع المسائل، استفتائات آیت الله العظمی محمد فاضل لنکرانی (ره)، جلد اول، قم: امیر العلم، 1383.