دوشنبه، 25 آذر 1398

احکام خرید و فروش | فرار از ربا: سوال یک

پرسش :

اگر کسى صد هزار تومان به دیگرى بدهد و براى فرار از ربا او را وکیل کند که از جانب او مالى را بخرد و بفروشد او هم چنین مى کند و بعد از خرید، آن را شش ماهه به صد و بیست هزار تومان به خودش مى فروشد، آیا این عمل رفع ربا مى کند؟

پاسخ :
اگر همانطور که وکالت در خرید دارد وکالت در فروش حتى به خودش داشته باشد مانعى ندارد و ربا تحقق پیدا نمى کند.

منبع: جامع المسائل، استفتائات آیت الله العظمی محمد فاضل لنکرانی (ره)، جلد اول، قم: امیر العلم، 1383.