سه‌شنبه، 24 دی 1398

احکام نذر | وجوب عمل به نذر: سوال چهار

پرسش :

شخصى نذر مى کند که اگر از این به بعد سیگار بکشم سه ماه روزه بگیرم، آیا باید سه ماه را فورى بگیرد یا مى تواند سالى ده روز بگیرد تا تمام شود؟

پاسخ :
مانعى ندارد، ولى چنانچه اطمینان به زنده ماندن نداشته باشد باید تعجیل کند. و در وفاى به نذر مسامحه نکند.

​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​منبع: جامع المسائل، استفتائات آیت الله العظمی محمد فاضل لنکرانی (ره)، جلد اول، قم: امیر العلم، 1383.