سه‌شنبه، 24 دی 1398

احکام طلاق | طلاق با حکم حاکم شرع: سوال چهارده

پرسش :

یکى از شروط مذکوره که به موجب آن زن وکیل است خود را طلاق دهد در موردى است که زوج، همسر دیگرى اختیار کند، حال اگر زوج در اثر عدم تمکین زوجه و با رأى دادگاه اقدام به ازدواج مجدد کند، آیا زوجه مى تواند با توجه به وکالت خود، خود را مطلقه کند؟

پاسخ :
ظاهراً این شرط، منصرف به موردى است که ازدواج دوّم به این علل نباشد. لذا در فرض مذکور، زن نمى تواند خود را طلاق دهد.

​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​منبع: جامع المسائل، استفتائات آیت الله العظمی محمد فاضل لنکرانی (ره)، جلد اول، قم: امیر العلم، 1383.