چهارشنبه، 25 دی 1398

احکام صلح | سوال شش

پرسش :

شخصى زمینهاى خود را به اولاد خود صلح کرده و در ضمن، شرط کرده که تا زنده است منافع آنها مال خودش باشد و فعلاً خودش نمى تواند زراعت کند، مى خواهد آنها را به غیر اجاره دهد و از مال الاجاره استفاده کند، بفرمایید آیا این نوع صلح و سپس اجاره دادن صحیح است؟

پاسخ :
بلى در فرض سؤال صلح و اجاره صحیح و بدون اشکال است.

​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​منبع: جامع المسائل، استفتائات آیت الله العظمی محمد فاضل لنکرانی (ره)، جلد دوم، قم: امیر العلم، 1383.