سه‌شنبه، 22 بهمن 1398

احکام خانواده | پوشش زن و مرد: سوال سیزده

پرسش :

اشخاصى در یک خانه و یک طبقه عمارت مى باشند، با اینکه فامیل هستند نامحرم نیز هستند، ولى هیچ گونه خطرى از جهت ریبه و غیر از آن در کار نیست و همیشه باهم نشست و برخاست دارند. و از لحاظ خورد و خواب و خرید لوازم منزل مخلوط هستند. دست و صورت باز و از حیث حجاب محجوب نیستند. چون از این حیث برایشان دشوار است، آیا ترخیصى هست؟ یا مثل خارج منزل وظیفه نامحرم که اجنبیه باید از اجنبى مستور باشد، در این جا هم جارى شود؟

پاسخ :
دلیلى بر تفاوت حکم بین غیر محارم بنظر نرسیده است.

​​​​​​​منبع: جامع المسائل، استفتائات آیت الله العظمی محمد فاضل لنکرانی (ره)، جلد اول، قم: امیر العلم، 1383.