سه‌شنبه، 22 بهمن 1398

احکام خانواده | نظر به نامحرم و گفتگو و تماس با او: سوال یک

پرسش :

شرکت یک خانم مسلمان متدین در مراکز آموزشى و دانشکده ها جهت تعلیم و تعلّم چه صورت دارد؟ در صورتى که اکثر اساتید مردند و در کلاسها اغلب خانمها حجاب ندارند؟

پاسخ :
با رعایت حجاب و اکتفا به مقدار ضرورى از نگاه و صحبت، مانعى ندارد. و عدم رعایت دیگران براى کسى که رعایت مى کند، اشکالى بوجود نمى آورد.

​​​​​​​منبع: جامع المسائل، استفتائات آیت الله العظمی محمد فاضل لنکرانی (ره)، جلد اول، قم: امیر العلم، 1383.