دوشنبه، 20 ارديبهشت 1400

وضوی دستی که سوخته و پماد زده شده

پرسش :

قسمت مچ دستم سوخته است و اکنون پماد زده‌ام، چگونه باید وضو بگیرم؟ اگر تیمم کنم اشکال دارد؟

پاسخ :
اگر شستن پماد و رساندن آب به پوست، ممکن نیست یا مشقت شدید دارد باید به دستور وضوی جبیره عمل کنید. به این‌ گونه که بقیۀ قسمت‌های ‌‌‌دست را بشویید و در قسمت پماد زده شده یا خود پماد را مسح کنید یا پارچه‌ای روی آن قرار دهید به‌طوری‌که جزو جبیره حساب شود و روی پارچه را با خیسی مسح نمایید.

منبع: zanjani.net