چهارشنبه، 23 بهمن 1398

احکام خانواده | ارتداد یا اعتقادات فاسد زن یا شوهر: سوال چهار

پرسش :

زنى در خانه شوهر آزادى کافى در انجام واجبات ندارد، فقط شوهرش چند روزى از ماه مبارک رمضان را روزه مى گیرد و نماز مى خواند و بقیه سال را بدون عذر نماز نمى خواند. وظیفه همسرش بعد از مراحل امر به معروف و نهى از منکر و عدم تأثیر چیست؟ آیا حق جدایى دارد؟

پاسخ :
شوهر حق منع همسر از انجام واجبات را ندارد و زن باید واجبات را انجام دهد ولو با مخالفت شوهر مواجه شود و اگر نمى گذارد باید به دادگاه شرعى مراجعه کند و از او شکایت کند و حتى حاکم شرع در برخى اوقات مى تواند حکم به طلاق دهد.

​​​​​​​منبع: جامع المسائل، استفتائات آیت الله العظمی محمد فاضل لنکرانی (ره)، جلد اول، قم: امیر العلم، 1383.