چهارشنبه، 23 بهمن 1398

احکام خانواده | مسائل متفرقه: سوال سیزده

پرسش :

دخترى پس از ازدواج مدتى با شوهر خود زندگى کرده و با توجه به تماس بدنى دخول صورت نگرفته است. اکنون پس از گذشت مدت زیادى از ازدواج، زن به دلیل عدم دخول و باکره بودن خود را تا زمان دریافت مهریه برخوردار از حق حبس مى داند، لطفاً حکم آن را بیان فرمایید.

پاسخ :
حق ممانعت زوجه تا وقتى دخول نشده باقى است، و گذشت زمان موجب از بین رفتن حق نمى شود.

​​​​​​​​​​​​​​منبع: جامع المسائل، استفتائات آیت الله العظمی محمد فاضل لنکرانی (ره)، جلد دوم، قم: امیر العلم، 1383.