چهارشنبه، 23 بهمن 1398

احکام خانواده | سقط جنین: سوال پانزده

پرسش :

اگر حاملگى براى خانمى ضرر داشته باشد، آیا مى تواند جنین خود را قبل از هفته سوم کورتاژ کند؟

پاسخ :
در صورت دمیده شدن روح انسانى جایز نیست، و در غیر این صورت اگر بقاى حمل خطر جانى براى مادر داشته باشد، یا مستلزم درد غیر قابل تحمل براى مادر بشود، اسقاط مانعى ندارد. ولى نسبت به دیه آن با پدر جنین مصالحه کنند.

​​​​​​​منبع: جامع المسائل، استفتائات آیت الله العظمی محمد فاضل لنکرانی (ره)، جلد اول، قم: امیر العلم، 1383.