چهارشنبه، 23 بهمن 1398

احکام قصاص | اگر قتل مستند به چند نفر باشد: سوال یک

پرسش :

چندین نفر همزمان به شخصى تیراندازى کرده اند و آن شخص بوسیله یک یا چند گلوله کشته شده است امّا معلوم نیست تیر کدام یک از تیراندازان به او اصابت کرده است، امّا قدر مسلم تیر یکى از این چند نفر بوده است، حکم قضیه چگونه است؟

پاسخ :
در فرض سؤال، حاکم شرع با قرعه قاتل را معین و ملزم به پرداخت دیه مى کند و احتیاط در ترک قصاص است.

منبع: جامع المسائل، استفتائات آیت الله العظمی محمد فاضل لنکرانی (ره)، جلد اول، قم: امیر العلم، 1383.