پنجشنبه، 24 بهمن 1398

احکام حج | فروش فیش حج: سوال دو

پرسش :

کسى که پنج سال قبل مبلغ دویست هزار تومان براى سفر حج به حج و اوقاف واریز نموده آیا جایز است که اکنون نوبت خود را به دیگرى به ششصد هزار تومان بفروشد؟ حج شخص دیگر بر اساس چنین معامله‌اى چه صورتى دارد؟ بطور کلى رباى معاملى در چنین معامله‌اى متصور است یا خیر؟

پاسخ :
معامله مذکور بصورت مصالحه اشکال ندارد و مستلزم ربا نیست.

​​​​​​​منبع: استفتائات حج، آیت الله العظمی لطف ‌الله صافی، قم، انتشارات حضرت معصومه (علیها السلام)، 1380.