جمعه، 25 بهمن 1398

حکم اجیر گرفتن برای روزه های قضا در زمان حیات

پرسش :

اگر کسی بیمار و از بهبود حال خود مأیوس است و از زمانی که سالم بوده روزه‌های قضایی بر عهده دارد، آیا می تواند در زمان حیات برای روزه های قضایش اجیر بگیرد؟

پاسخ :
در زمان حیات نمی‌تواند برای نماز و روزه‌های فوت شده اجیر بگیرد اما باید وصیت کند تا بعد از مرگ، برای او بجا آورند.

​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​منبع: پایگاه اطلاع رسانی دفتر مقام معظم رهبری