جمعه، 25 بهمن 1398

احکام نیابت حج | نیابت از میت: سوال شانزده

پرسش :

شخصى وصیّت‌نموده بعداز من همسرم نیابت حج برود یا هر که را ایشان تعیین نمود، در حال حاضر این خانم مستطیع شده آیا مى‌تواند نیابت انجام دهد یا نه، آیا مى‌تواند این فیش را از وارث بخرد براى خودش حج برود.

پاسخ :
در فرض سؤال، آن خانم مى‌تواند آن فیش را از ورثه خریدارى کند و با آن‌ فیش براى‌ خودش به‌ حج برود و براى متوفى‌ شخص‌ دیگرى را نایب‌ بگیرند.

​​​​​​​منبع: استفتائات حج، آیت الله العظمی لطف ‌الله صافی، قم، انتشارات حضرت معصومه (علیها السلام)، 1380.