جمعه، 25 بهمن 1398

احکام حج | استطاعت مالی: سوال سی و چهار

پرسش :

پیرزنى هستم که قبلاً شوهرم مرا نام نویسى کرده اما هم اکنون که قرعه به نامم اصابت کرده فرزندم خرجى مرا مى‌دهد وظیفه من چیست؟

پاسخ :
در فرض سؤال چنانچه با فیشى که به نام شما است مى‌توانید به حج بروید و برگردید و ورثه با رفتن شما موافق هستند و پسر هم مخارج شما را تأمین مى‌کند حج بر شما واجب است.

منبع: استفتائات حج، آیت الله العظمی لطف ‌الله صافی، قم، انتشارات حضرت معصومه (علیها السلام)، 1380.