جمعه، 25 بهمن 1398

احکام اعمال عمره تمتع | احرام: سوال هشتاد و شش

پرسش :

در حال حاضر مسجد تنعیم متّصل به مکّه بلکه داخل مکّه است، آیا براى کسى که بعد از حج جهت عمره مفرده محرم مى‌شود چون آنجا منزل محسوب مى‌شود استظلال جایز است یا نه؟

پاسخ :
با فرض اینکه جزء مکّه شده است، و مکّه بر آن صدق کند، استظلال مانع ندارد.

منبع: استفتائات حج، آیت الله العظمی لطف ‌الله صافی، قم، انتشارات حضرت معصومه (علیها السلام)، 1380.