جمعه، 25 بهمن 1398

احکام اعمال عمره تمتع | احرام: سوال یکصد و پنج

پرسش :

زن حائضى به‌خیال اینکه مى‌تواند در حال عبور در مسجداحرام ببندد وارد مسجد شد و بلافاصله احرام بست و تلبیه را نیز گفت و چند قدمى نیز به طرف درى که مى‌خواست خارج شود رفت ولى چون دید نمى‌شود عبور کرد برگشت واز همان درى که وارد شده بود خارج شد احرامش چگونه است؟

پاسخ :
احرامش صحیح است.

منبع: استفتائات حج، آیت الله العظمی لطف ‌الله صافی، قم، انتشارات حضرت معصومه (علیها السلام)، 1380.