جمعه، 25 بهمن 1398

احکام حج | اعمال روز عید قربان: سوال یکصد و هشت

پرسش :

شخصى دو موضع در سرش شکسته است، ممکن است که حلق روز عید باعث پاره شدن پوست گردد، اگر تقصیر نماید مجزى است، یا وظیفه دیگرى دارد؟

پاسخ :
اگر امید خوب شدن در حدى که بتواند حلق کامل نماید تا آخر ایام تشریق دارد تأخیر بیندازد، و اگر امید ندارد یا پس از تأخیر خوب نشد، احتیاط آن است که هر مقدار سر را مى‌تواند بتراشد و تقصیر هم بکند.

منبع: استفتائات حج، آیت الله العظمی لطف ‌الله صافی، قم، انتشارات حضرت معصومه (علیها السلام)، 1380.