جمعه، 2 اسفند 1398

درمان بیماری کرونا

پرسش :

بیماری کرونا چگونه درمان می‌شود؟

پاسخ :
در حال حاضر هیچ نوع داروی ضد ویروس اختصاصی برای کرونا ویروس جدید ۲۰۱۹ وجود ندارد. با توجه به آن که در حال حاضر از هر ده بیمار مبتلا نه نفر دچار علائم خفیف در حد سرماخوردگی می شوند عمدتاً تب و سرفه بعنوان علایم اصلی به اضافه علایم فرعی نظیر آبریزش، سردرد، احساس خستگی یا کوفتگی افرادی که مبتلا به این بیماری شده اند باید از درمان‌های حمایتی و علامتی استفاده کنند، استراحت در منزل، مصرف مایعات فراوان نظیر سوپ و آب مرکبات، و مسکن‌های تب بر در موارد شدید بیماری که نیاز به بیمارستان دارند علاوه بر تب و سرفه علایم دشواری تنفس نظیر تنگی نفس نیز به علایم اضافه می شود. درمان‌ها توسط کادر درمانی در بیمارستان انجام می شود.

افرادی که فکر می کنند با بیماران مبتلا به کرونا ویروس تماس نزدیک داشته اند (در حال حاضر منظور از بیمار، افراد دچار علایم سرماخوردگی است که در دو هفته گذشته به چین مسافرت داشته اند)، لازم است فوراً به نزدیک‌ترین مرکز بهداشتی درمانی یا پزشک مراجعه کنند.