سه‌شنبه، 6 اسفند 1398

چگونگی گسترش بیماری کرونا

پرسش :

بیماری کرونا چگونه گسترش می‌یابد؟

پاسخ :
این ویروس احتمالاً در ابتدا از منبع حیوانی پدید آمده است اما اکنون به نظر می‌رسد که از فرد به شخص دیگر در حال گسترش است.

ذکر این نکته حائز اهمیت است که گسترش شخص به شخص می‌تواند روی یک زنجیره اتفاق بیفتد.

برخی ویروس‌ها بسیار مسری هستند مانند سرخک ، درحالی که انتشار سایر ویروس‌ها کمتر است.

هنوز مشخص نیست که چگونه ویروس کرونا ۲۰۱۹-nCoV به راحتی از یک شخص به شخص دیگر گسترش می‌یابد. تصور می‌شود که عمدتاً از طریق قطرات تنفسی ایجاد شده که فرد آلوده سرفه می کند یا عطسه می‌کند، شبیه به شیوع آنفلوانزا و سایر عوامل بیماری زای تنفسی منتشر می‌شود.

در حال حاظر در کشورهایی همچون آمریکا که افراد مبتلا به این ویروس شناسایی شده‌اند ورودی های این کشور نسبت به افرادی که به چین مسافرت کرده‌اند به شدت کنترل شده و مسافران قرنطینه می‌شوند. ویروس کرونا متاسفانه به شدت مسری است.

در حالی که اعتقاد بر این است که خطر ابتلا به این ویروس جدید برای عموم مردم در این زمان کم است، اما در حال حاضر بهتر است:

1. در مقابل آنفلوانزا و بیماری های تنفسی واکسیناسیون انجام دهید.
2. اقدامات پیشگیرانه روزمره را برای جلوگیری از گسترش میکروب‌ها و استفاده از آنتی ویروس های آنفولانزا را انجام دهید.
3. از افرادی که سابقه سفر به چین و تب و علائم تنفسی دارند دوری کنید.
4. مراحل کنترل عفونت همچون استفاده از ضدعفونی کننده ها را جدی بگیرید. محلول ضدعفونی کننده دست جیبی ارزان قیمت آسپتومن را به همراه داشته باشید.

منبع: drsosha.com