چهارشنبه، 21 اسفند 1398

احکام | احکام طلاق: سوال بیست و نه

پرسش :

مردى همسر حامله‌اش را طلاق مى‌گوید و مرد همزمان با وضع حمل زن مى‌میرد، آیا با همزمانى مرگ شوهر و زایمان زن، طلاق گرفته شده، یا اینکه همسر از ترکۀ مرد ارث مى‌برد و عدّۀ وفات لازم است؟

پاسخ :
باسمه تعالى؛ اگر قبل از تمام شدن وضع حمل بمیرد، باید عدّه نگه دارد، و ارث هم هست؛ و اگر مقارن با تمام شدن کامل وضع حمل باشد، عدّه و ارث نیست، و الله العالم.

منبع: استفتائات جدید، آیت الله العظمی جواد تبریزی (رحمه الله)، جلد اول، قم: نشر سرور، 1385.