چهارشنبه، 21 اسفند 1398

احکام | اجتهاد و تقلید: سوال پنجاه و نه

پرسش :

شخصى بدون تحقیق به فتواى مجتهد وقت رفتار کرده، آیا این مقدار براى تحقق تقلید و بقاى پس از فوت او کافى است؟

پاسخ :
باسمه تعالى؛ اگر صاحب رساله واجد شرایط تقلید بود، در آن مسائلى که در زمان حیات از او یاد گرفته مى‌تواند به تقلید او باقى باشد، بلکه اگر اعلم بود باید در آن مسائل بر تقلید او باقى باشد، و الله العالم.

منبع: استفتائات جدید، آیت الله العظمی جواد تبریزی (رحمه الله)، جلد اول، قم: نشر سرور، 1385.