چهارشنبه، 21 اسفند 1398

احکام | اجتهاد و تقلید: سوال نود و شش

پرسش :

اگر بچۀ ممیز قبل از سنّ تکلیف و رسیدن بلوغ با تحقیق از مجتهد اعلم جامع الشرائط یا مجتهد جامع الشرایطى که احتمال اعلم بودن او را مى‌دهد تقلید نماید، آیا لازم است بعد از بلوغ دربارۀ شناخت اعلم جامع الشرائط یا محتمل الاعلمیه جامع الشرائط تحقیق کند یا جایز است به تقلید اولیۀ خود ادامه دهد؟

پاسخ :
بسمه تعالى؛ اگر احراز اعلمیت یا محتمل الاعلمیه که قبل از بلوغ کرده روى میزان بوده لازم نیست دوباره تحقیق کند، و اللّه العالم.

منبع: استفتائات جدید، آیت الله العظمی جواد تبریزی (رحمه الله)، جلد دوم، قم: نشر سرور، 1385.