چهارشنبه، 21 اسفند 1398

احکام حج و عمره | استطاعت: سوال چهار

پرسش :

آیا با پس‌انداز کردن پول در مدت چندین ماه، شخص مستطیع می‌‌شود؟ به‌ویژه زمانی که بداند جز از این طریق، مستطیع نخواهد شد.

پاسخ :
ایجاد استطاعت از این طریق واجب نیست، اما اگر به قدر هزینه‌ی حَجّةالاسلام پس‌انداز نمود و مستطیع شد، انجام حَجّة‌الاسلام بر او واجب است و نیز کسی که می‌‌خواهد حَجّة‌‌الاسلام به‌جا آورد، می‌تواند از هر راه مشروع، مال کسب کند.

منبع: پایگاه اطلاع رسانی دفتر مقام معظم رهبری