پنجشنبه، 22 اسفند 1398

احکام حج و عمره | حج نیابى: سوال دو

پرسش :

حکم کسی که هنگام بستن احرام در میقات از افراد مشخصّی نیت نیابت می‌کند، ولی هنگام انجام اعمال از طرف افراد دیگری نیت می‌کند یا از طرف افرادی کمتر یا بیشتر نیت می‌نماید چیست؟ و حکم این مسأله در صورت جهل و یا عمد چیست؟

پاسخ :
واجب است نائب همان‌گونه که هنگام احرام نیت کرده، اعمال نیابی را انجام دهد.

​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​منبع: پایگاه اطلاع رسانی دفتر مقام معظم رهبری