جمعه، 23 اسفند 1398

احکام قمار | سوال هشت

پرسش :

اگر در جلسات و میهمانیهایى که در منازل دوستان دور هم جمع مى‌شویم، تنها براى سرگرمى و تفریح و به عنوان یک بازى فکرى و نه به صورت شرط شرطبندى یا قمار با ورق (پاسور) بازى کنیم، از نظر شما این بازى چه حکمى دارد، حرام است و باید ترک کنیم یا اینکه اشکالى ندارد؟

پاسخ :
باسمه تعالی؛ بازى با آلات قمار جایز نیست اگر چه بدون برد و باخت باشد، و اللّه العالم.

منبع: استفتائات جدید، آیت الله العظمی جواد تبریزی (رحمه الله)، جلد دوم، قم: نشر سرور، 1385.