شنبه، 24 اسفند 1398

احکام | مسائل مستحدثه: سوال یکصد و بیست و یک

پرسش :

آیا عنوانى مثل استحقار گناه چه کبیره و چه صغیره، یا خوش‌حالى از گناه، یا آشکار کردن گناه چه صغیره و چه کبیره باعث مضاعف شدن گناه مورد نظر مى‌شود یا خود این کار، گناه مستقل است، یعنى استحقار ذنب از گناهان کبیره باشد؟

پاسخ :
باسمه تعالی؛ اگر مراد از آشکار کردن، نقل و اظهار گناه خود به دیگران باشد این خود معصیت مى‌باشد، و امّا علنى گناه کردن، معصیت جداگانه محسوب نمى‌شود، و اللّه العالم.

منبع: استفتائات جدید، آیت الله العظمی جواد تبریزی (رحمه الله)، جلد دوم، قم: نشر سرور، 1385.