شنبه، 24 اسفند 1398

مسائل مستحدثه | احکام عزاداری: سوال پنج

پرسش :

راجع به شهادت امام حسن مجتبى علیه السّلام دو قول است: اول: هفتم شهر صفر المظفر سنه ۴١ ه‍ ق. دوم: بیست و هشتم صفر المظفر سنه ۴٩ ه‍ ق. استدعا دارد نظر مبارک را در مورد روایتى که مورد تأیید فقهاء شیعه مى‌باشد بیان فرمایید.

پاسخ :
باسمه تعالی؛ احتیاط این است که نسبت به هر دو قول اقامۀ عزادارى شود، و اللّه العالم.

منبع: استفتائات جدید، آیت الله العظمی جواد تبریزی (رحمه الله)، جلد دوم، قم: نشر سرور، 1385.