يکشنبه، 25 اسفند 1398

احکام ارث | سوال شش

پرسش :

اگر مردى زنى را صیغۀ عمرى خود نماید، آیا این زن از مردش ارث مى‌برد؟ آیا زن صیغه‌اى، پیش از پایان مدت، حقّ تقاضاى فسخ ماندۀ مدت صیغه را دارد؟

پاسخ :
باسمه تعالى؛ اگر در ضمن عقد نکاح شرط ارث شده است، در این صورت ارث مى‌برد؛ و اگر شرط ارث نشده، ارث بردن در فرض سؤال مشکل است، و احتیاط این است که مصالحه شود؛ و در بخشش مدت و اجراى طلاق، باید رعایت احتیاط شود، و الله العالم.

منبع: استفتائات جدید، آیت الله العظمی جواد تبریزی (رحمه الله)، جلد اول، قم: نشر سرور، 1385.