يکشنبه، 25 اسفند 1398

احکام ارث | سوال نود

پرسش :

اگر میت زن دوم دارد که چهار سال عقد دائم بوده ضمنا بچه هم ندارد، مى‌تواند از وسائل خانه ارث ببرد؟ چطور؟

پاسخ :
باسمه تعالى؛ اگر شوهر اولاد دارد زن یا زنان او از هشت یک اموال از جمله وسایل خانه و قیمت اعیانى خانه و مغازه ارث مى‌برند و از زمین ارث نمى‌برند، و یک هشتم بین زنان دائمى بطور مساوى تقسیم مى‌شود، و اللّه العالم.

منبع: استفتائات جدید، آیت الله العظمی جواد تبریزی (رحمه الله)، جلد دوم، قم: نشر سرور، 1385.