جمعه، 15 فروردين 1399

احکام زکات | سوال یک

پرسش :

آیا می‌توان برای هزینه های کانونهای فرهنگی و هنری مساجد (برگزاری کلاسهای تقویتی، برگزاری مسابقات علمی، دینی و ...) از محل جمع آوری زکات فطره استفاده نمود؟

پاسخ :
احتیاط واجب آن است که زکات فطره به فقرا داده شود و باید شیعه دوازده امامی باشد مگر در صورتی که مؤمن پیدا نکند که در این صورت به غیر ناصبی هم می‌شود داد. (استفتاء/16987) (منهاج 2/قبل م 1183 و م 1184)

منبع: دفتر آیت الله العظمی وحید خراسانی (دام ظله)